Служителите ви са заредени с приключенски хъс?

Стремите се да изградите по-добре функциониращи екипи във фирмата си, като усъвършенствате качествата им?

Искате да ги възнаградите с преживяване, на което да разпуснат или да се почувстват по-сплотени?

Колективни ценности, мотивация, опознаване и сплотяване на екипите

Тиймбилдингът е идеалният начин за създаването и развитието на колективни ценности, мотивация, опознаване и сплотяване на екипите в една организация, институция или фирма. Това се постига чрез дейности тип игри, често от колективен характер. Благодарение на тях, участниците развиват творчеството си, лидерските си качества и рефлективността си в екипната работа.

Положителна работна атмосфера и повишена продуктивност

Организирането на тиймбилдинг е важен фактор за всеки екип, който има за цел развитие, положителна работна атмосфера, мотивация и креативност. Това несъмнено води и до повишаване на продуктивността и идейното развитие на всеки участник в екипа и съответно на цялата организация, фирма или институция.
NoFrames_teambuilding_sploteni_ekipi

ОСНОВНИ ЦЕЛИ

Работа в екип Намиране на решения Изграждане на доверие Изготвяне на стратегия и оценка на ефективността Ефективна комуникация Разпределяне на отговорност Креативно мислене Оценка на риска Управление на ресурси Подобряване на комуникацията

ИГРИ

Щафетни игри Състезателни игри Олимпийски тиймбилдинг Спортни състезания Креативни занимания Логически игри Стратегически игри Творчески тиймбилдинг

Най-важното за един тиймбилдинг е да се забавляваме!

Основните цели на Тиймбилдинга – сплотяване и опознаване на екипа, както и повишаване на продуктивността и мотивацията. Но нека не забравяме, че заедно с всичко това най-важното за едно събитие е да се забавляваме! А за да се получи истински празник, имаме и много предложения, които да обсъдим и да включим във вашия тиймбилдинг. Можем да организираме тиймбилдинг мероприятие, което не само да бъде предизвикателно, но и нещо, от което всеки един човек да почерпи познание за колегите си, да разбере механизма на екипната работа или наистина просто да се забавлява.
NoFrames_teambuilding_zabavlenie

ТИЙМБИЛДИНГ ПРОГРАМИ