ИДЕИТЕ

Преобразяваме обикновения тиймбилдинг в резултатно забавление, което да помогне на компанията Ви да сформира по-ефективни екипи, така че успехът да бъде значиетелно по-голям. Поредното коледно парти превръщаме в еуфория с много смях, шеги и игри, които да Ви държат в очакване и нетърпение за следващата година. Частното събитие моментално променяме в парти по Ваше желание, което да носи духа на забавлението и да разбива скучните презентации, докато същевременно носи нещо полезно за всеки един. Добавяме стойност към Вашата бизнес вечеря или корпоративно събитие. Изграждаме водеща програма, която не само стимулира интерес, но и разговори между служителите от различни отдели.

ХОРАТА

Зад успешната реализация на проектите ни стоят млади, креативни и амбициозни хора, които са не само с богат професионален опит в организирането на събития и партита, но и с идейност, необходима за създаването на едно незабравимо преживяване. За нас просто няма граници! Актьори, музиканти, водещи, комедианти, магьосници, Пепеляшки, Дядо Коледа – само назовете кой и ние ще се погрижим.

МЯСТОТО

Всеки има своите уникални представи, идеи и изисквания за мястото, на което да се проведе събитието. С нашия богат опит и контакти ще помогнем, за да изберем най-подходящото място – било то конферентна или мултифункционална зала, хотел, парти център или клуб. Може да разчитате на нас за полезни съвети и свежи идеи.

ЦЕННОСТИТЕ

Вярваме в силата да го измислим заедно. защото го правим за вас и с вас!